Español English Français russian Lingua Latina Deutsche Português italiano Românesc Nederlands Nihongo Quenya Elleniká Cestina Íslenska
medwnether(egipcio) Bahasa Indonesia Chinese Hindi Ukrainian Bulgarski Belarusskaya solresol Poski Hrvatski Inuktitut Norwegian-bokmal Norwegian-nynorsk Shqip Dansk
Svenska Afrikaans Srpski Makedonski Slovencina Slovenšcina Papiamento Luxembourgish Irish Gaelic

Rived's ALIPHANT

Вести

Алифблог
Најнови вињети на шпански и на англиски јазик
Нова страница во Македонски
пишете му на авторот
Страница Самекa
Дневен стрип... (Од датумот на ажурирање, јасно е ...)

 

ИНДЕКС

* Вињети

710 Првите вињети серије Алифанта, од самиот почеток..

* Главните ликови.

Што може да биде комична без карактери? A серија на монолози. Но тоа е друга приказна.

* АНТјаска Енциклопедија.

Сето знаење на светот ANTska собере на дискета. Проблемот е што никој не се сеќава каде флопи ...

* АНТјаска Азбука.

Ако еден ден АНТјаска енциклопедија појавува, ќе знаат дека тој е навистина АНТјаска азбука ...

* Календар Алифанта.

Референци за филм во дванаесетте месеци 2008 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015 и 2016 година.

* Виртуелна турнеја на АНТу.

Fluctuat nec mergitur, фрлени бранови, таа не потоне. Сметка на патување низ серија на сцени..

* Детали за авторот ... ...

За авторот, од авторот. Како егоцентризмот!

* Хиперлинкови

Други интересни веб сајтови

 

Rived's ALIPHANT 2016